logo-bns-app.png« Beleggen | Index | Two steps forward, one step back? »

January 03, 2004, by Léon Krijnen

Happy New Year   

XCards
Happy New Year! Another contest closed, this time the best Xmas/New Years Card. Over 400 entries, so pick your choice if you've forgotten somebody. They're all placed in this album on one of the newspaper servers. Nominees over here

For Dutchies only: the winner is to be decided by SMS: stem mee voor de mooiste kaart
Welke kaart gaat de wedstrijd winnen?
Breng via SMS een stem uit op de kaart die U het mooiste lijkt. Met het uitbrengen van uw stem dingt U mee naar een cd-bon.

Engelen, konijntjes, kerststallen, muziekinstrumenten, opvallend veel in stukken geknipte of gezaagde cd's, kaarsen, kerstballen, kerstmannen, kunstsneeuw, Jezus en Maria, drie wijzen, droogbloemen, serpentines, glitter, munten, collages van kranten, postzegels, ganzen, vogeltjes, ingekleurde foto's, gefotoshopte foto's, beplakte foto's en tientallen kaarten die uit talloze andere kaarten waren geknipt, geplakt, geminiatuurd en gepriegeld. Veel kaarten waren zo fijn in elkaar gezet, dat ze als een scan of als foto helaas niet zo goed uit de verf komen als ze in werkelijkheid zijn.

Ruim 400 kunstwerkjes, resultaat van een oproep in de krant en op de website om mee te doen aan een wedstrijd om de mooiste kerst- of nieuwjaarskaart. Ze arriveerden vanuit alle hoeken van het verspreidingsgebied, en, dankzij internet, soms van ver daarbuiten. In alle soorten en maten, zowel via Tante Pos, als via e-mail. Uit het overweldigende aanbod heeft de internetredactie een selectie van tien kaarten gemaakt. Niet alleen de deelnemers, maar ook alle lezers van de krant en bezoekers van de website kunnen zelf mee bepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Dat kunt U doen door de kaart van Uw keuze via een SMS bericht een stem te geven. De winnaar ontvangt een uitgebreid kerstpakket. Qua timing wellicht een beetje mosterd na de maaltijd, maar niet qua kwaliteit: de inhoud staat garant voor nog minstens enkele avondjes genieten gedurende de rest van de winter.

De uitbrengers van een stem doen niet voor spek en bonen mee: onder degenen die een stem hebben uitgebracht, wordt een CD-bon ter waarde van 20 euro verloot.

Wat moet u doen om kans te maken op deze prijs?

U bepaalt zelf welk van de tien genomineerde ontwerpen u het beste vindt. Onder iedere kaart op deze pagina staat een letter (A tot en met J).

Stuur een SMS naar nummer 3366 met de tekst BNDS WIN, gevolgd door een spatie en de letter van Uw keuze.

Dus: BNDS WIN A, BNDS WIN B, BNDS WIN C, BNDS WIN D, BNDS WIN E, BNDS WIN F, BNDS WIN G, BNDS WIN H, BNDS WIN I of BNDS WIN J.

Stemmen per SMS is mogelijk t/m zondag 11 januari 2004, 24.00 uur. Als u deelneemt door het sturen van bovenstaande SMS ontvangt u maximaal 2 berichten retour (0,55 per bericht).

Posted: January 3, 2004 02:36 AM (461 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .