logo-bns-app.png« De laatste vlucht van Baggy Maggy | Index | David en Rebecca »

April 15, 2004, by Léon Krijnen

De kippenneuker   

PotBellyPigs.jpgAls ons herenboertje op zijn buiten in Frankrijk resideert, gaan wij op vakantie naar de hobbyboerderij. Twee stadse mensen, die varkens, konijnen en duiven voeren, kippeneieren rapen en ganzeneieren uitgraven. Baldwin de bok is godzijdank wijlen, zodat je tijdens het voederen niet meer onverwacht van achteren op de horens genomen wordt.

Met dit mooie voorjaarsweer leggen de kippen als gekken, terwijl de haan intussen vrolijk te pakken neemt wat zijn weg kruist. Het gekraai (alweer een ei!) en gekukel (alweer een beurt!) blijkt een gans te inspireren: oproer in de ren. De uit de kluiten gewassen bruine knobbelgans, snaterend aangemoedigd door zijn witte soortgenoten, heeft een van de sierkippen, vanwege zijn potkapsel Calimero genaamd, in de houdgreep. Terwijl Calimero er van de doodsangst een nog niet volgroeid eitje uitperst, probeert De Bruine, vier keer zo groot, een paars aanlopend koppie in zijn bek, fanatiek te penetreren.

De enige manier om aan de misdaad een eind te maken blijkt een flinke schop onder de dikke kont van de verkrachter. Die nu een nieuwe bijnaam heeft: Jan de Kippenneuker.

Link: Life on The Bolberg

Posted: April 15, 2004 05:51 PM (182 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .