logo-bns-app.png« Silence ... | Index | Een website is een nooit eindigende reis »

May 19, 2004, by Léon Krijnen

Niet doen   

ticket.jpg
Blij te horen dat de Tuf-Tuf Club met zijn activiteiten kapt. Nou de verjaardagsfeestjes nog. Ik zou graag zien dat daar niet meer gekankerd wordt op en gezeurd wordt over politiemensen, ambtenaren, parkeerwachters, snelheidsovertredingen en parkeerbonnen.
Wie niet snapt waar die mensen voor nodig zijn en waarom ze hun werk in het belang van ons allemaal zo goed en nauwkeurig mogelijk dienen te doen, moet maar eens in een paar andere landen gaan kijken, waar die dingen minder goed geregeld zijn.

Zo worden er op Haiti, in Nairobi of Grozny nooit parkeerbonnen uitgedeeld, maar wie door het lot tot in die treurige ellende leven veroordeeld is, zou de rest van zijn leven met liefde en plezier dagelijks een parkeerbon willen komen betalen als hij hier mocht blijven.
En wie niet begrijpt waarom hij een bon krijgt, terwijl hij toch maar een heel klein beetje te hard gereden heeft, moet maar eens in een van de grote revalidatiecentra gaan kijken, of een praatje gaan maken met ouders van in het verkeer omgekomen kinderen. Omdat die zelf, of iemand anders, toch maar een heel klein beetje te hard gereden hebben.

Posted: May 19, 2004 04:22 PM (188 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .