logo-bns-app.png



« Happy New Year: verhuizen of niet? | Index | De zeebeving in de biografie van internet »

January 03, 2005, by Léon Krijnen

Aktie : Buzz mee met Giro555   

tsunami.jpg

Even geen pagerank's, virale beertenders of online brandvertising. Iedereen weet wat er aan de hand is Azie. De gevolgen van de Tsunami zijn afschrikwekkend en het einde is nog lang niet in zicht. De gehele wereld maakt zich grote zorgen bij het zien van de beelden, en tracht op welke wijze dan ook iets te doen voor de slachtoffers en de bevolking van de getroffen gebieden.

Op internet duiken overal de aktiebanners van Giro555 op. Portals, nieuwssites en weblogs plaatsen volop de advertenties en besteden allemaal, ieder op z'n eigen wijze, aandacht aan deze ramp. Uitstekend natuurlijk, maar wij (Dutchcowboys) denken dat weblogs hieraan een extra bijdrage kunnen leveren.

Daarom willen wij met jullie een viral marketing campagne starten via weblogs en nieuwssites in de vorm van de 'de plaatser betaalt'. Deze keer geen 'copy-paste' met een linkje, niets vrijblijvend en vooral niet gratis.

T'is allemaal reuze simpel. Wij starten met het plaatsen van dit artikel, 'Buzz mee met Giro555' over deze aktie. Onderaan het bericht staat een link naar ons weblog, als bewijs dat wij meedoen. Meedoen betekent dat je tenminste € 25 overmaakt naar Giro555.nl. Meedoen betekent ook dat je dit artikel plaatst op je eigen weblog of publicatie.

Doe mee, “Tell a Friend, mail het, plaats het, bel je beste vriend, je colllega, je schoonmoeder, start een weblog en maak tenminste € 25 over en mail ons naar [email protected] zodra je het artikel hebt geplaatst. Wij plaatsen dan de url van je weblog of website bij dit artikel.

Bedankt namens iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is bij de acties voor Giro555 !

Henk de Hooge
Paul Aelen
Stephan Fellinger
Igor Beuker

Posted: January 3, 2005 11:05 PM (274 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .