logo-bns-app.png« The walk doesn't match the talk | Index | Ik mot dat modem niet! »

June 07, 2005, by Léon Krijnen

Kannibaliseer-angst?   

bnr.gif
Update woensdag 08:05: Nu staat-ie er wel bij: klik hier overzicht streams BNR.

Update dinsdag 07:30: het uitzendarchief van BNR is nog niet bij, denk dat ze ermee wachten tot de nieuwe uitzending (kannibaliseer-angst? :-)
Anyway; met dank aan collega Weynand Wilschut, die hem geript heeft, staat-ie hier, in Microsoft Windows audio file format (22mb). Het eerste half uur gaat over sterke merken, met een verrassende uitkomst. Wat is volgens U het sterkste merk van Nederland? Waarschijnlijk bent U er als kind ook minstens een keer geweest en gaat U er als volwassene ook nog wel eens stiekem heen.
In het tweede half uur mochten Theo Huibers en ondergetekende aanschuiven, en gaat het over kranten, uitgevers en internet.

Voor wie deze entry weer twee of drie keer ontvangt; sorry, ik ben nog steeds aan het testen met het Notification System, dat we tenslotte ook voor een Bredase Blog willen gaan gebruiken. Daarover later meer. Het probleem is dat de build van de statische content vanuit de database soms blijft hangen door een traag netwerk. Dan kan je niets anders doen dan op een gegeven moment maar de browser afsluiten, maar kennelijk stuurt de applicatie eerste alle mailtjes uit voordat de voorpagina herbouwd wordt.
Daar is een hele vuile oplossing voor (op build douwen, en als-ie niet snel terugkomt alle records in Notifier purgen, want de mailtjes zijn weg, nog een keer bouwen, en als alles achter de rug is de mail gegevens weer importeren, maar dat gaat me te ver).
Dus gaat deze post eerste weer naar het MovableType forum, ik vermoed dat-ie veroorzaakt wordt door de Notifier plugin, en dat ik niet de eerste ben die er last van heeft. Komt goed, zoals alles.

Gisteren naar Amsterdam geweest, voor de presentatie van wat waarschijnlijk ons nieuwe content management system voor de krant gaat worden. Ziet er zeer veelbelovend uit, maar ik weet niet op het op dit moment nog een bedrijfsgeheim is. Later meer, zullen we maar zeggen.

Posted: June 7, 2005 07:39 AM (327 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .