logo-bns-app.png« China, Google and subs . . . . | Index | De staking »

May 10, 2008, by Léon Krijnen

Uitgebauerd   

Ik weet niet of U genoten heeft van het huwelijk van de heer F. Bauer, maar ik heb er de buik vol van. Niet dat ik iets heb tegen de kennelijk net zo vriendelijk als eenvoudige kamper uit Fijnaart, zijn hoogblonde echtgenote, en zijn koters. Wat ik van zijn muziek vinden zou ik niet weten, want ik zou zo geen couplet of refrein mee kunnen zingen. Doet er ook niet toe, want iemand die Ahoy een week of wat uitverkocht krijgt, bezorgt een hoop mensen lol, en die gun ik iedereen van harte.

Zelf kijk ik bijvoorbeeld graag naar André Rieu vanwege de aanstekelijke gezelligheid.

Van Franske heb ik de buik vol van nadat ik er gisteren de handen meer dan vol aan gehad. Het is geen toeval dat ik beroepsmatig iets met de website van deze krant te maken heb.

Wel toeval en overmacht dat ik uitgerekend op de dag van hét huwelijk in mijn eentje een overdosis multi media zat te pompen, zonder mijn zieke collega's. Zoekt u daar niets achter, ze waren er dolgraag bijgeweest, al was het alleen maar om de sfeer die op dat soort hoogtijdagen op de burelen van rant en website heerst.

Ik zal u de melige en cynische grappen besparen, maar we hebben er heel wat gemaakt gaande het produceren en redigeren van de foto's, de video's en de verhalen. Dat allemaal terwijl ik me afvroeg wat er mettertijd van mijn vak verworden is.

Heel mediaal Nederland is gisteren op Willemstad en Oudenbosch gedoken als vliegen op een verse paardenvijg. Terwijl ik pieker over de vraag of we uw en onze tijd wellicht nuttiger hadden kunnen besteden, ben ik even uitgebauerd.

Posted: May 10, 2008 11:34 AM (278 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .