logo-bns-app.png« Waar ligt nu eigenlijk de beste binnenstad? | Index | Niet bankieren met gekraakte iPhone »

November 20, 2009, by Léon Krijnen

Placentavocht en aardstralenkastjes   

aardstralen.jpg

Het lijkt me echt iets voor NAC, waar ze in aardstralenkastjes geloven. Helaas hebben ze zich nog niet wijs laten maken dat die dingen ook tegen de Mexicaanse griep werken. Dan hadden ze niet voor hoeven te dringen voor de bejaarden en de kleine kinderen bij de inentingen.

Wie denkt dat aardstralen helpen, gelooft in meer sprookjes.

Gratis goede raad Maaskant; stuur je geblesseerden Robin van Persie achterna, naar Belgrado. Daar masseert Mariana Kovacic gescheurde enkelbanden met placentavocht en dát helpt! Als hobbyklusser zou ik bijna vermoeden dat ze er epoxy in opgelost heeft.

Dat iedere scheur in ieder materiaal herstelt, en je vingers ook perfect aan elkaar kan doen kleven.

Ik ben razend nieuwsgierig, maar helaas laat de Servische Eucalypta geen pottenkijkers toe als ze in haar toverketel staat te roeren.

Je vraagt je ook af wat Wenger en de medische staf van Arsenal bezielt om Van Persie naar de Balkan af te laten reizen. Zouden ze gebeld hebben met de club-arts van PSV, Cees-Rein van de Hoogenband, pa van Pieter?

Die liet Orlando Engelaar en Danko Lazovic eerder dit seizoen ook door Kovacic behandelen. Cees-Rein vertelde voor Omroep Brabant deze week zelf absoluut niet bekeerd te zijn, maar ach, zo’n blessure geneest toch wel, en wrijven met warm water kan geen kwaad.

Waar de genezeres het placentavocht vandaan haalt weet niemand. Misschien heeft ze wel een paar geiten. Wees niet verbaasd als de enkel van Van Persie binnen drie weken genezen is, maar dat-ie Q-koorts blijkt te hebben.

Maar daar weet zo’n kwakzalfster ook wel soelaas voor, zoals het verorberen van een nageboorte of een doodgeboren geit.

Of een aardstralenkastje.

Posted: November 20, 2009 04:50 PM (272 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .