logo-bns-app.png« Het kekke Dolphin Browsertje | Index | Een cafe in de perfecte plaats: Dorst »

May 26, 2012, by Léon Krijnen

Een blinde, kale albino-mol   

anna-richardson.jpg

Host Anna Richardson van The Sex Education Show
Bijna twintig jaar achter elkaar ben ik veertien dagen achtereen in Wimbledon geweest. Deze buitenwijk is niet typisch Londen en Londen is bepaald niet Groot-Brittannië in het klein.

Toch meen ik dat ik de doorsnee Brit redelijk heb leren kennen. Hij beschikt over een bovengemiddelde dosis humor en zelfspot, maar over sommige dingen spreekt hij nooit.

Over seks, bijvoorbeeld.

Weliswaar prijkten er iedere dag op pagina 3 van iedere tabloid een paar formidabele blote borsten, maar seks als gespreksonderwerp was een taboe in de jaren tachtig.

Toen ik donderdagavond met de zapper toevallig bij RTL5 belandde, zag ik dat ze ten westen van Het Kanaal een in- haalslag hebben gemaakt. The Sex Education Show heet het programma.

Ik heb me er kostelijk mee vermaakt, vooral met de aanstekelijke opgewektheid waarmee de onderwerpen behandeld worden; onderwerpen die hier trouwens al vanaf de jaren zestig in de Sekstant, Opzij, Viva en bij de VPRO besproken en in beeld gebracht werden, om een paar jaar later ook in de Margriet en de Libelle op te duiken.

Jeuk van platjes, moeilijke standjes, droge schaamlippen, pijnlijke ballen, hangende staanders: dat soort werk. Met vrolijke gezichten gebracht alsof het net uitgevonden is, terwijl Adam en Eva er toch ook last van gehad moeten hebben.

Wat ze er anno 2012 bijgehaald hebben, moet zelfs een op springen staande puber bij wie de hormonen nog door het lijf razen, acuut alle lust ontnemen: een endoscoop.

Hiermee worden zo ongeveer vanaf de top van de baarmoeder opnamen gemaakt van de penetratie.

De beelden deden me denken aan een 'nature show' op National Geographic over een blinde, kale albino-mol die zijn leven in donkere en vochtige grotten slijt.

Het enige verschil: deze ritmisch op en neer gaande mol had maar één oog.

Ga niet naar Uitzending Gemist, want u loopt het gevaar voorgoed van uw libido verlost te zijn.

Posted: May 26, 2012 10:29 AM (316 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .