logo-bns-app.png« Een luchtkameel, zwaar en zwanger | Index | iCloud foetsie met dank aan AppleCare »

August 05, 2012, by Léon Krijnen

Meer fietsen? Like! Plus!   

sunday-5-8-12.png
Klik op de SportsTracker voor de vergroting

Er zijn mensen die niet op Facebook of Google + zitten. Echt waar. Sommigen omdat het ze geen zier interesseert. Anderen houden zich verre van Facebook of Google +, omdat ze bang zijn dat hun privacy er door verkracht wordt. Ook een goede reden, al zit ik er zelf niet zo mee.
Maar ook al denk je alles dichtgetimmerd te hebben en denk je dat je foto's en je diepere gedachten alleen voor je vrienden zichtbaar zijn, pas toch maar op je tellen. Wil je niks weggeven over jezelf, dan lijkt me het beter om er helemaal weg te blijven en lekker te gaan fietsen in je vrije tijd.

Maar ja, dan wel zonder smartphone. Want zelfs al heb je alle locatie-services uitgezet, dan is er nog altijd de nationale big brother die altijd na kan gaan waar die telefoon is, of geweest is. Zo werkt dat nou eenmaal, want anders zou dat ding niet werken.

Iedereen moet zelf uitmaken of en wat ie op Facebook of + doet, maar er niet te veel over mauwen als ie een account heeft. Dan krijg je van die amusante, ironische tegenstrijdigheden.

Facebookers die elkaar op Facebook bestoken met likes en comments over de privacy op Facebook. Dat is net zoiets als een kaartje voor de eerste rij kopen voor AC/DC of Iron Maiden, en vervolgens gaan klagen dat het geluid te hard is. Ik zit op Facebook en ik bepaal zelf wat ik daar weggeef.

Er zijn grenzen.

De resultaten van de sports tracker app op de iPhone op het stuur van mijn racefiets kunnen live of na afloop gedeeld worden op Facebook.

Ik kijk wel uit!

Dat rondje ga ik eerst nog een keer rustig met mijn Kevertje rijden. Om dat resultaat, met een gemiddelde van net onder een kilometertje of 40, lekker naar Facebook en + te posten. Ik vermoed dat ik niet de eerste zou zijn die op die manier de kluit belazert.

Maar misschien moet ik gewoon wat minder Facebooken en in plaats daarvan wat vaker en harder proberen te fietsen. Like! Plus!

Nou, vooruit dan, zondag ging het een stuk beter beter dan donderdag. Na de koffie op en neer naar Roosendaal geraust, en zowaar nog een paar elektrische fietsen ingehaald. Er zit een paar kilometer nat bospad en ook nog wat van die harde zandwegen in: SportsTracker Workout sunday 5-8-12.

Posted: August 5, 2012 12:55 PM (397 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .