logo-bns-app.png« Chrome de Grootste wil nog veel meer | Index | Shit My Dad Says »

December 15, 2012, by Léon Krijnen

Woe! Waf!   

goatee.jpg

Lastig onderwerp, moeilijk om erover te schrijven zonder al te melig of te ranzig te worden. Toch maar een poging wagen, omdat voorzitter Michael Kiok van Zeta een punt heeft: dieren zijn gemakkelijker te begrijpen dan vrouwen.

Zeta? Ik had er tot gistermiddag nooit van gehoord, maar het blijkt een club waarin 100.000 Duitsers verenigd zijn die zich aangetrokken voelen tot dieren. Nou en?

Nou eh..., het is een vereniging die zich op een bepaalde manier tot dieren aangetrokken voelt. Voelt u hem? Nog niet? Kiok woont gezellig samen met de 8-jarige teef Cessie en heeft daarom geen behoefte aan een vrouw.

Begint het nu te dagen?

Kiok overweegt om met Cessie aan de lijn naar het Federale Constitutionele Hof te stappen, omdat seks met dieren in Duitsland onbetaalbaar dreigt te worden.

De Bondsdag heeft namelijk donderdagavond een nieuwe wet aangenomen die voorziet in hoge boetes voor seks met dieren. Wie betrapt wordt op een potje wildvrijen met kip, poes, geit, hond, schaap, ezel of paard, of op een nog erger daad van bestialiteit, kan een boete tegemoet zien van maximum 25.000 euro.

Wellicht is de Dierenpartij nu ook wakker geschud en kunnen we een motie verwachten die praktiserende Nederlandse zoöfielen op kosten gaat jagen. Aan de dieren in kwestie kun je niet vragen wat ze er van vinden.

Volgens de bestiale voorzitter is er niks slechts of tegennatuurlijks aan, omdat huisdieren toch al met de mens samenleven.

Het lijkt me wel iets voor de Rijdende Rechter, die deze week twee schattige chihuahua's tot op het bot vernederde door ze voor de camera anaal te laten temperaturen.

Zit een geweldige aflevering in met de betrokken beestenbende in de zaal tijdens de uitspraak.

Woef! Waf!

Posted: December 15, 2012 01:40 PM (283 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .