logo-bns-app.png« Het internetpaspoort | Index | Google Search hijacken met dubbele resultaten »

November 17, 2012, by Léon Krijnen

Rondkijken in 2020 met het cnwb.nl   

2020.jpg

Communicatie Netwerk West-Brabant organiseert op woensdag 21 november drie workshops over de invloed van internet op verschillende ontwikkelingen op het gebied van zorg en onderwijs. De bijeenkomst, onder de naam 'Rondkijken in 2020', vind plaats bij IT Work aan de Ecustraat in Etten-Leur, aanvang 19:30 uur.

In drie interactieve sessies geven Corine Jansen, Henk de Hooge en Henk Voermans hun visie op de ontwikkelingen.

Corine Jansen werkt bij het Radboud Reshape & Innovation Center in Nijmegen. Zij is chief listening officer en gaat in op crowdsourcing in healthcare via de website AED4.eu en op de communicatie met Ipads voor jonge kankerpatiëntjes.

Henk de Hooge is oprichter van Dutch Cowboys, met ruim 17.000 Facebook friends en ruim 100.000 volgers op Twitter het best bezochte tech-blog van Nederland. De Hooge is tech-blogger, internet-strateeg en online publisher.

Vorig jaar was hij een van de vijf genomineerden voor de ereprijs Blogger van het Decennium. De Hooge gaat in op de allernieuwste ontwikkelingen op internet en in social media en hoe die leiden tot nieuwe toepassingen binnen de gezondheidszorg.

Henk Voermans van IT-Workz bespreekt de "Innovatie in het Onderwijs". Hij gaat samen met de bezoekers in op 'Flipping the Classroom'. Volgens dat concept zou huiswerk op school gemaakt moeten worden, om buiten school te leren, met behulp van slimme appe die content ontsluiten.

Toegang gratis, aanmelden via www.cnwb.nl

Posted: November 17, 2012 06:54 PM (221 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .