| [an error occurred while processing this directive] | Unix Time Converter | @ The Cowboys | Twitter | Spotify | Facebook | Google + | Weblog Interface

| RSS 1.0 | RSS 2.0 | Atom | Swicki | BlogRoll | ImageFolio | YouTube Channel | Sitemap | MyGoogleMaps | GeoCoder | Fly to my Boss | Contact |

June 30, 2012, Saturday

De Kale Poes

kale-poes.jpg

Die gele kaart kreeg-ie meteen, maar waar blijft de mega-boete voor Mario Balotelli? Die ouwe knarren van de UEFA hebben nu nog niet in de gaten dat het uittrekken van zijn shirt onverbloemde reclame was voor dat blauwe plakband op zijn rug.

Permalink Read on (permalink): "De Kale Poes" (301 words)

Posted Posted: June 30, 2012 08:46 AMJune 26, 2012, Tuesday

Let op: Facebook heeft je email adres veranderd

Facebook heeft vandaag in de loop van de dag ongevraagd voor alle gebruikers een e-mail adres aangemaakt eindigend op @facebook.com, en dat vervolgens voor de hele wereld zichtbaar gemaakt. De zoveelste rare streek van Zuckerberg en de zijnen.

Permalink Read on (permalink): "Let op: Facebook heeft je ... " (362 words)

Posted Posted: June 26, 2012 05:22 PMVoorgoed verslaafd aan Digital Detox

headplug.gif

Het is hier misschien niet het juiste platform om de volgende boodschap hier te verkondigen, maar mijn door mijzelf opgelegde week offline is me zo goed bevallen dat voortaan alle vakanties zonder internet gaan verlopen.

Permalink Read on (permalink): "Voorgoed verslaafd aan Di ... " (226 words)

Posted Posted: June 26, 2012 04:39 PMDe laatste keer, ik kom nooit weer

jaap-goedel.jpg

In verschillende Bredase cafés was het in de jaren zeventig het sein voor de laatste kans om er nog eentje te bestellen. Als de barkeeper de naald van de platenspeler voorzichtig in de groef voor het laatste nummer van de lp 'Vrijdag de 13e' van Jaap Goedèl liet zakken.

Permalink Read on (permalink): "De laatste keer, ik kom n ... " (291 words)

Posted Posted: June 26, 2012 08:22 AMJune 19, 2012, Tuesday

Een nieuwe wind in Oude Molen

linda-naaktgeboren.jpg

De opgetuigde wieken van de molen waar het dorp en het café in een grijs verleden naar genoemd moeten zijn, staan gezwind te draaien. Het dorp is niet meer dan een driesprong op drie oude dijken in de weidse West-Brabantse polders.

Permalink Read on (permalink): "Een nieuwe wind in Oude M ... " (753 words)

Posted Posted: June 19, 2012 01:56 PMJune 12, 2012, Tuesday

Facebook op het werk blokkeren?

Welgemeend advies van J. Peter Bruzzese - hoe zouden Amerikanen die achternaam uitspreken? - aan werkgevers om Facebook, Twitter en de hele sociale mediaboel, YouTube, alle nieuwssites en wat dies meer zij te blokkeren. Want: dat kost alleen maar tijd en derhalve geld: Why you should block Facebook access at the office.

Permalink Read on (permalink): "Facebook op het werk blok ... " (303 words)

Posted Posted: June 12, 2012 11:25 AMJune 11, 2012, Monday

Pas op voor de Facebook Dislike button

dislike.png

Vandaag deze toevallig voorbij zien komen? Is bij mij nu een aantal keren als request gearriveerd. Pas op, is een scam. Niet te hard in lachen uitbarsten s.v.p.: ik geef toe dat ik vandaag toch ook even gedacht heb dat Facebook echt een dislike button aan ging bieden, ook al omdat het vandaag geen 1 april was.

Permalink Read on (permalink): "Pas op voor de Facebook D ... " (177 words)

Posted Posted: June 11, 2012 04:29 PMMet Digital Detox op vakantie

digital-addiction.jpg

Vooruit met de geit: laat ik het ook maar eens proberen. Binnenkort staat er er een week wandelen in de Provence voor de boeg, en dan doe ik aan Digital Detox. Omdat ik - geheel in de geest van de verslaafde - denk dat ik best zonder internet kan, en dat dus een week lang ga bewijzen. Net zoals de alcoholist of de roker na een week zonder, opgewekt de draad weer oppakt. Omdat hij dan lang genoeg bewezen heeft zonder te kunnen.

Permalink Read on (permalink): "Met Digital Detox op vaka ... " (538 words)

Posted Posted: June 11, 2012 01:36 PMJune 09, 2012, Saturday

Waar is Berry?

zwaark.jpg

Twee avonden heb ik afgelopen week vanuit een soort beroepsdeformatie van het eerste naar het tweede naar het derde voetbalprogramma zitten zappen.

Permalink Read on (permalink): "Waar is Berry?" (298 words)

Posted Posted: June 9, 2012 11:51 AMJune 08, 2012, Friday

Rasta Ruud, Sint en Piet in Charkov

Een Bredase carnavalsgrap die uitgroeide tot een internationaal populaire act die nog wel een paar kampioenschappen mee kan: Rasta Ruud.

Permalink Read on (permalink): "Rasta Ruud, Sint en Piet ... " (542 words)

Posted Posted: June 8, 2012 11:55 AMJune 05, 2012, Tuesday

Een café op zijn Bels: In Holland

op-cafe-in-holland.jpg

Het café heet In Holland, en het ligt in Holland. Weinig Hollanders weten dat Nederland daar zó dicht tegen Hoogstraten ligt dat je er in de schaduw van de kerk een filter of een trappist kan drinken. Bij In Holland . . .

Permalink Read on (permalink): "Een café op zijn Bels: I ... " (925 words)

Posted Posted: June 5, 2012 02:28 PMJune 04, 2012, Monday

Zou u bij Apple willen werken?

tim-cook.png

De afgelopen dagen duiken er her en der artikelen op over hoe en waarom Apple probeert om bedrijfsgeheimen geheim te houden. Dat na een interview met CEO Tim Cook dat door Engadget gestreamed is. Het is natuurlijk niet nieuw, maar mijn ideeën over Apple wordt na het lezen van die verhalen en van de samenvatting van dat interview alleen maar versterkt: een tamelijk sektarische club.

Permalink Read on (permalink): "Zou u bij Apple willen we ... " (470 words)

Posted Posted: June 4, 2012 04:04 PMJune 03, 2012, Sunday

De Walm

de-walm.jpg


Dat was een goede keuze, om zaterdagmiddag maar even naar oldtimerfestival De Walm tussen Zundert en Rijsbergen te karren, na een blik op Buienradar. Ik vrees dat vandaag alles tot aan de assen in de modder staat.

Permalink Read on (permalink): "De Walm" (140 words)

Posted Posted: June 3, 2012 12:00 PMHardhitters op golfles

golfclinic.jpg

De hardhitters van de nieuwsdienst zijn een halve dag onder de echte mensen geweest. Leuk, zo'n golfclinic. In discotermen: lekker swingen, chippen en putten, en daarna chillen. Het lot van de fotograaf: ik sta hier nergens zelf op de foto. Misschien maar beter ook.

Permalink Read on (permalink): "Hardhitters op golfles" (137 words)

Posted Posted: June 3, 2012 11:19 AMJune 02, 2012, Saturday

Dorst en drank

tuc-mcgraw.jpg
Tuc McGraw

Zou Van Haersma Buma een zoon van 17 hebben die net voor het eerst comagezopen heeft? Vorige week mocht je wat hem betreft op je zestiende verjaardag een pint achterover slaan en nu moet zo'n dorstige puber volgens hem ineens twee jaar langer aan de cola.

Permalink Read on (permalink): "Dorst en drank" (322 words)

Posted Posted: June 2, 2012 01:32 PM