Krijnen.Com Krijnen.Com

On the road again: Argentina, Chile, Paraguay and Uruguay

Ik ga weer een tijdje de hort op; van 22 januari tot en met 10 april door Zuid-Amerika reizen. We beginnen en eindigen in Buenos Aires. Dat we in de tussentijd gedeeltelijk dezelfde route volgen die ene Che Guevara in de jaren vijftig op de motor heeft afgelegd is puur toeval. Toen we de reis begonnen te plannen hadden we van het boek en de film nog niet gehoord.
De route is ruwweg een grote Acht door het zuiden van Zuid-Amerika: Buenos Aires – Patagonia – Vuurland – Patagonia – zuiden Chili – midden Argentinië – midden Chili – noorden Argentinië – Paraguay – Uruguay – BA. Voornamelijk bussen en treinen, af en toe een auto huren. Zoiets.
Mijn wekelijkse internetcolumn verschijnt die maanden niet. Je schijnt er te struikelen over de internetcafes, dus mijn weblog zal regelmatig bijgewerkt worden in tekst en beeld, en via deze weg zult daarop opmerkzaam gemaakt worden. Het zal in het Engels zijn, vanwege Amerikaanse en Australische vrienden en ex-reisgezellen, die virtueel meekoekeloeren.
Als u op de hoogte gehouden wil worden van nieuwe updates, tik dan uw email-adres in het venster bovenaan de rechterkant op de homepage.
Adios!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.