Krijnen.Com Krijnen.Com

NAC: billen bloot!

Lachen; NAC en Jan Boeren, de agrariër uit Terheijden die aardstraalkastjes op mocht hangen bij NAC en bij sommige spelers thuis, vanwege de heilzame werking op wel en wee. Een club die dergelijke nonsens toestaat, vraagt om medelijden en problemen.
Mij deed het denken aan Jan Cremer die in zijn eerste bestseller de boer opging om aardstralenkastjes te verkopen.
Als Cremer en zijn maat in het kwaad erin slaagden om zich de keuken in te lullen was succes gegarandeerd.
Als ze koffie kregen, deponeerden ze daar een handvol ephedrine in, waarop de boer in kwestie, die zich na enkele slokken nog nooit zó goed gevoeld had, acuut het ter demo onder de keukentafel geplaatste aardstralenkastje aanschafte.
Of NAC-directeur Theo Mommers er ook in geloofde omdat Jan Boeren stiekem iets in zijn koffie stopte zou ik niet durven te beweren, maar om de een of andere reden blijkt de wederzijdse liefde recent bekoeld.
Sommige kastjes schijnen er nog te hangen, maar sinds twee weken mag de mannelijke Yomanda van NAC veel minder, al wordt dat desgevraagd weer ontkend door Mommers.
Hoe dan ook; het eerste effect (op moment van schrijven, tegen de aftrap van Ajax-NAC) was acht doelpunten tegen en nul voor, een gegeven waar simpelen van geest conclusies aan zullen verbinden.
Ik zou wel eens willen weten wie zo’n kastje in de slaapkamer heeft hangen. Je zou bijna gaan denken dat dat de geblesseerden zijn, en dat Mommers dáár iets te voorbarige conclusies aan verbonden heeft.
Kom eens uit de kast, heren spelers, bloot met die billen! Waarom zou je er jezelf voor schamen, als je er heilig in gelooft?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.