Krijnen.Com Krijnen.Com

Fashionably Chic

Als ik op het venstertje van de vaste lijn thuis nummer geblokkeerd zie staan, dan pak ik hem nooit op. Tien tegen één weer zo’n verdomde verkoper. Heb je net je mond vol of begint net het journaal, krijg je zo’n zeurpiet aan de lijn.

Link: We gaan niet voor het verhaal
Wie me lief heeft, weet me te vinden op mijn mobiel, waar ik hetzelfde protocol hanteer. Nummer niet zichtbaar? Wordt niet opgenomen. Gelukkig was ik vorige week niet thuis toen mijn gade de telefoon wél beantwoordde en een mevrouw vroeg of we graag naar de Europese galapremière van Totem van Cirque du Soleil wilden.
Alleen voor genodigden. In Amsterdam. Alles gratis. Tuurlijk, waarom niet?
Toen ik het hoorde, vermoedde ik allerlei instinkers en adders onder het gras. Maar toen de tickets arriveerden, stond er maar één voorwaarde op: de kleding.
Dress code heet dat in het deftig en die moest fashionably chic.
Volgens Google betekent dat netjes, maar vooruitstrevend, vooruitlopend op de mode. Daar hebben we een mouw aan weten te passen via de garderobe van mijn zwager.
Op de society-fotografen langs de rode loper maakte ik geen indruk; die keken dwars door me heen. Net als alle aanwezigen, kennelijk uitgenodigd om valider redenen.
De meesten voorzien van een ego te groot voor die gigantische circustent. Kon me niet bommen: de stroom champagne stokte nooit, net zo min als de catering.
De voorstelling was geweldig, de plaatsen perfect. Wie, wat of waarom van de invitatie blijft het raadsel.
Misschien toch maar wat vaker die geblokkeerde nummers oppakken.
Totem Tickets: www.bndestem.nl/totem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.