Krijnen.Com Krijnen.Com

Twee problemen met mijn Pebble

Soms ben ik een early adapter, soms een late one. Soms krijg ik spijt van de aanschaf van het een en soms dat ik het ander niet eerder gekocht heb. Soms weet ik het niet. Zoals met mijn Pebble Smart Watch bijvoorbeeld.
Het ding ziet er goed uit en het doet precies wat Eric Migicovsky allemaal beloofd heeft, en waarom hij ruim 10 miljoen dollar via Kickstarter binnen gehaald heeft.
Kek dingetje, leuk om in de auto of thuis vanaf je horloge iTunes en Spotify te bedienen. De trillertjes aan mijn pols bij iedere Tweet, Facebook message, WhatsAppie of mailtje die door de iPhone naar Pebble wordt doorgejast heb ik na veertien dagen stuk voor stuk uitgezet.
Het leidde ook tot verwarring in mijn omgeving. Daar kwam ik pas achter toen ik na zo’n trillertje op mijn horloge keek wat de boodschap was en de meneer die net vijf minuten aan het interviewen was vroeg of ik weg moest.
Ik heb er twee onoverkomelijke problemen mee.
1: Ik vergeet hem via USB op te laden, zodat ie na drie dagen leeg is. Dan hang ik hem aan de iMac, en volgt de volgende morgen probleem 2: ik vergeet hem om te doen als ik weg ga.
Er zou een app geschreven moeten worden die de iPhone een gil laat geven als ik het huis zonder de Pebble wil verlaten.
Wie?