Krijnen.Com Krijnen.Com

Waar mag de rekening heen?

Leuk stukkie op de website van Omroep Brabant over Café Voorwaarts in Nieuw-Vossemeer. Over kroegbaas Herman Buijs die aankondigt een gepeperde rekening naar de gemeente Steenbergen te sturen. Omdat er met Oud en Nieuw geen hond – en ook geen feestvierder – op kwam dagen op het feest dat ie nota bene op verzoek van de gemeente georganiseerd heeft. Vooral de rekening van de ingehuurde rodeostier heeft er ingehakt: 700 euro, terwijl dat mechanisch beest de hele avond op zijn reet gezeten heeft. Gelukkig dronk ie niet, dat dan weer wel.
Mooi verhaal, maar het wordt nog mooier. Want Omroep Brabant heeft er, zonder iets aan mij te vragen, de foto van Herman en Willy Buijs bij gezet die ik op vrijdag de 13e juli 2010 in het kader van de mooie serie Op Café gemaakt heb. Ook zonder naamsvermelding overigens. Zodat nu de vraag is: waar mijn gepeperde rekening heen moet?

Omroep Brabant (screenshot bijgevoegd): Kroegbaas stuurt rekening naar gemeente na geflopt nieuwjaarsfeest: ‘Die rodeostier was kei duur’: http://goo.gl/pK1KMA

Leuk stukkie op de website van Omroep Brabant over Café Voorwaarts in Nieuw-Vossemeer. Over kroegbaas Herman Buijs die…

Posted by Leon Krijnen on Wednesday, January 6, 2016