Krijnen.Com Krijnen.Com

Pay This Post! Now!

Ik vind u heel goed, hoe vindt u mij? Nu ook online; een netwerk van ouwe jongens, krentenbrood, waarin iedereen elkaar op de schouder slaat, de hele wereld laat weten hoe geweldig de ander is.
Het nieuwe bloggen waarin men naar elkaar linkt en pingt onder het motto: voor wat hoort wat, en allemaal zullen we er iets aan verdienen. Pay Per Post is een Amerikaanse website die bloggers in contact brengt met hen die iets te verkopen hebben. Zoals altijd weet ik nog niet goed wat ik ervan vinden moet.
Worden door uw brievenbus kranten gepropt naast tijdschriften, huis- aan huis bladen, reclamefolders, en gekopieerde aanbiedingen van handlezers en schoorsteenvegers, op het web is het spectrum nog veel breder, en bizarrer.
In dat aanbod heeft Pay per Post een niche ontdekt, al is het geen nieuw gat. Ook in een krant als de onze is er wel eens heibel als de advertentieverkopers de vastgelegde afspraken anders dan de redactie hebben geïnterpreteerd, en een advertorial teveel op een redactioneel stuk lijkt. De lezer snapt er niks van, dus onafhankelijkheid en betrouwbaarheid van de krant zijn in het geding.
Bloggers die met Pay per Post in zee gaan hoeven zich over onduidelijkheid geen zorgen te maken. De afspraken zijn klip en klaar: positieve berichten over mooie producten, en het geld zal binnen stromen. Bij de leverancier van de producten waarover ik blog, op mijn rekening, en vooral bij PpP, mag ik aannemen.
Het klinkt aantrekkelijk. De kleine lettertjes heb ik nog niet gelezen, dus ik weet nog niets eens of ik een logo van PpP op mijn website moet plakken als ik aan het programma deel zou willen nemen. Het zou natuurlijk ook kunnen zijn dat dat niet hoeft omdat een blog betrouwbaarder oogt zonder dat vignet.
Hou me in de gaten. Voor alle duidelijkheid: ik doe er (nog) niet aan mee, dus als ik hier iets leuks over mijn Mac schrijf, dan komt dat recht uit mijn hart. Mijn iMac draait nu tien maanden zonder down geweest te zijn, altijd bloedsnel, nooit geneuk met virussen, heerlijk. Heb je het gehoord, Steve Jobs? Dokken dan!
(positieve) reacties: krijnen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.