Krijnen.Com Krijnen.Com

Familie Vitamien

Iemand enig idee hoe het deze opgewekt uitzendende familie veertig jaar na dato verder vergaan is? We weten niet meer dan Johan van Gurp de familie Simons op maandag 5 oktober 1981 ergens in Brabantpark in Breda kiekte. Kennelijk omdat het populaire sextet als ‘Familie Vitamien’ in de ether te horen was via Radio Oranje. Ingezoomd op de hoe resolutie in het Stadsarchief worden ‘De Bel Canto’s’, ‘Will Tura’, ‘Olivia Newton’ John en ‘Papa, ik zie tranen in jouw ogen’ zichtbaar. Roept U maar.

| Facebook: Familie Vitamien | Facebook: Breda | Facebook: Oud Breda |

One thought on “Familie Vitamien

  1. George

    Jaaa hoor!!!
    Leuk om deze foto’s te zien hihi
    Mijn ouders Pietje en Tineke Vietamien Radio Oranje, Broertje Ronald als Donald Duck van radio Nederland, Mijn zussen van radio Woodpecker en ik toen onder de naam Bobby van radio Arizona
    Wat doen wij op dit moment ?? Hier een kleine info 🙂
    Mijn broer Ronald alias Robbie de Goot (Links achterin naast onze moeder toen genaamd Tineke) en ikkes George alias George van Dongen (Rechts achterin), zijn nog steeds actief op muziek gebied. Plaatjes draaien ect. maar nu via het internet.
    Op dit moment draai ik bij een internetradiostation genaamd http://www.HitlandRadio.nl samen met mijn vrouw Myranda die ik ook besmet heb met het muzikale virus hihi Mijn broertje (Broertje?? whahahaha) Ronald draait ook af en toe mee vanuit mijn studio.
    We zijn te volgen o.a. via http://www.georgevandongen.nl
    Mijn ouders hebben ook nog een tijdje op het internet gedraaid met de grote oma show tot 2014 ongeveer. i.v.m. gezondheid ging het niet langer meer.
    Ook helaas heeft onze familie ook de nodige problemen gehad/gekend want met de zussen is er helemaal geen contact meer.
    Maar muziek is en blijft ons leven, en zolang dat ik het kan blijf ik de muziek draaien voor de mensen die het horen willen en dat op de Zaterdagochtend met de HerrieOpDeZaterdagOchtendShow via http://www.hitlandradio.nl En draai er van alles wat. Van Ad van Hoorn tot aan ZZ Top 😉 En doe dat nog met heel veel liefde en plezier. en hoop nog jaren dat te mogen doen.
    Dank voor het plaatsen van deze leuke foto’s.
    Met de vriendelijke groetjes namens

    George Simons of wel George van Dongen

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.