Krijnen.Com Krijnen.Com

Honden en katten

Wij houden allebei van honden én van katten en we hebben lol om hondenliefhebbers die een hekel aan katten hebben en om kattenmensen die honden haten.
Stoppen we ooit met reizen, dan gaat het geld naar een klein huisje met een flinke schuur en een enorme tuin.
Met z’n allen gezellig oud worden: een stel honden, een haan en een zooi kippen, twee ezels, een nest poezen, een duo hangbuikzwijntjes en wat verder aan komt lopen.
Dankzij de vogelhuisjes en mezenballen is het gekwetter in onze stadstuin oorverdovend; kool-, zwartkop- en pimpelmezen, vinken, roodborsten, de grauwe heggenmus, de gekraagde roodstaart, merels en zanglijsters knokken elkaar het kot uit.
Als de jongen vliegles krijgen, is het huisarrest voor poes. Toont ze toch trots miauwend een bek vol bloederige veren; ach, denk aan Darwin. Zie het als een rudimentje natuur: de zwakste uit het nest opgeruimd.
Waar het om ging; de tegenstelling tussen sommige hondenmensen (kattenhaters) en poezenmensen (hondenhaters). Tussen hen gaapt een kloof, groter dan tussen darwinisten en creationisten, communisten en kapitalisten.
Dus werd er door de bezoekers flink geruzied op onze website, toen daar enkele artikelen over stinkende, respectievelijk dood en verderf zaaiende katten werd gepubliceerd.
Vermakelijk leesvoer, vooral toen Google zich ermee begon te bemoeien en er een advertentie naast plaatste van een wollige kitten en een schattige puppy in innige omhelzing. Wat voor baasje ben jij?

Link: Wat voor baasje ben jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.