Krijnen.Com Krijnen.Com

Aad lost het heus wel op

Wat doen we als Amalia als troonopvolgster lesbisch blijkt te zijn en met een vrouw gaat trouwen? Hebben we dan twee koninginnen? Stel dat haar vader, geïnspireerd door Jan Kees de Jager, uit de kast zou komen.
Ik weet dat het ondenkbaar is dat ie van Maxima zou gaan scheiden, maar stelt u zich toch maar eens voor dat hij een man zou trouwen. Noemen we ze dan allebei koning?
Zomaar twee vragen die vridjag op de radio voorbij kwamen in een amusante Peptalk op BNR. Mij zal het worst wezen hoe we Máxima noemen als haar lief eindelijk gekroond is. Maar zolang we een monarchie hebben, mag ze van mij als koningin door het leven gaan. Als is het maar omdat het in haar moedertaal zo mooi klinkt: La Reina Máxima.
Donderdag was het ook al lachen op BNR, toen Aad Ouborg in Aan de Slag van Paul van Liempt alle gelegenheid kreeg om aan een mooi stukje zelfpromotie te doen.
Omdat ik benieuwd was of ze daar twitteren, tikte ik:
#BNR Paul, vraag eens aan Aad Ouborg hoe hij de geluidsoverlast van het Grand in Breda denkt op te lossen?
Het resultaat was boven verwachting. De vraag werd binnen een minuut gesteld, waarbij na enkele seconden stilte het tot dan zeer zonnige humeur van Aad tot het vriespunt gedaald bleek te zijn.
Bewoners van het Van Coothplein en de Dr. van Mierlostraat in Breda kunnen rustig gaan slapen. Volgens Aad waren ze alleen maar vergeten om een drempeltje onder een deurtje te zetten.
Maakt u zich geen zorgen, Aad lost het heus wel op. Beloofd is beloofd, met dank aan BNR en Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.