Krijnen.Com Krijnen.Com

RetroSound: Auf der Autobahn

Tadatuut! Stond ook nog op een lang lijstje, maar hij zit er nu eindelijk in, met dank aan Frank van den Corput en William van den Broek van de Bredase Autoshop: een gezonde en moderne 4×50 Mosfet versterker met bluetooth en USB, weggewerkt achter een passend chromen retro smoeltje, de boxen onzichtbaar in het 46 jaar oude interieur. En wat kies je dan als zender voor deze klassieke outfit?
Juist: Classic Rock, of vanaf de iPhone en Spotify Kraftwerk met – op zijn plat Düsseldorfs – ‘Fahn, fahn, fahn auf der Autobahn‘. Al was het maar omdat er op de originele hoes links een zwarte W111 230S Heckflosse prijkt, met witte wangen op de banden, en een witte Kever, zo te zien bouwjaar 1960.
Nieuw probleem: die boxen klinken zo geweldig dat mijn Harley uitlaten, na er bijna 30 jaar mee rondgeronkt te hebben, zowaar ook mezelf beginnen te irriteren. Twee mogelijke oplossingen: nog een set boxen erbij. Of een setje decibelkillers in de uitlaten, die vanaf het dashboard on/off getoggeld kunnen worden. Ach, zo blijf je lekker bezig. Wordt vervolgd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.