Krijnen.Com Krijnen.Com

Bianca, Fay en Roos 2.0

Kan nog wel even, na al die leuke reacties op die foto van gisteren, met Bianca Handlogten Ariens uit Etten-Leur en haar tweeling Fay en Roos. Toen ik 3 jaar geleden naar Etten-Leur verkaste vroeg ik me af hoe die tweeling, die Ingrid begin 2003 zo mooi gefotografeerd had, opgedroogd was. Resulterend in een soort van re-enactment in april 2013. Ik heb Ingrid toen gebeld, maar die had helaas geen tijd, waarna Saskia te Koppele de foto van april 2002 herhaald heeft. In 2002 prijkte Noortje, de dochter van Saskia en Wijnand Nijs, overigens als baby op de folders die we toen voor de fotowedstrijd gebruikt hebben. En terwijl Saskia de fotoshoot deed, fotografeerde ik de shoot. En de tweeling. Nu ook met de foto waarmee Bianca eind 2002 de fotowedstrijd won, van Fay en Roos in bad. Die werd in oktober 2002 door Bianca gemaakt met een Minolta Dynax. De prijs kwam goed van pas, want toen de uitslag op 11 januari 2003 gepubliceerd werd, was de autofocus van de Minolta net gesneuveld.
Ik herinner me nu dat we in januari 2003 nog een week gewacht hebben voordat we de inschrijving gesloten hebben, om ouders van baby’s die in de laatste week van 2002 geboren waren, nog de kans te geven om een foto in te sturen.

Op Facebook

Bianca, Roos en Fay (met bretels) in april 2013 gefotografeerd door Saskia te Koppele, in 2003 een van de juryleden van de fotowedstrijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.