Krijnen.Com Krijnen.Com

Moederheil

Ha! Betrapt door Google Street View, in mijn ouwe trouwe Kever. Lachen, in september 2018 heb ik in de Valkenierslaan in Breda kennelijk achter zo’n Google autootje aan gereden. Of een soortgelijk door Google Nederland ingehuurd geval met een camera op het dak.

Dat ik hem gevolgd heb en daar niet tegen gekomen ben, zie ik als wat zit te spelen met het draaien van de beelden; de auto met de camera op het dak heeft voor het stoplicht aan de kruising met de Fatimastraat en de Allerheiligenweg ook zijn eigen schaduw vastgelegd. Mijn kenteken natuurlijk ook, maar dat heeft Google keurig geblurred.

Die route rij ik vaak, als ik uit het noordoosten van de stad kom, om de irritante stoplichten aan de Claudius Prinsenlaan te omzeilen. Het gaat dus echt niet, zoals sommigen, die me heel goed kennen, wellicht zouden kunnen veronderstellen, om een sentimental journey naar mijn eerste dagen op deze wereld. Want daar links, waar u op dat appartementsgebouw ‘Residentie Valkhorst’ zie staan, stond, tot de sloop in 1996 Moederheil, waar ik lang geleden geboren ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.