logo-bns-app.png« Walvissen zijn zwemmende koeien | Index | De wiki sneuvelt door digitale vandalen »

June 23, 2005, by Léon Krijnen

Mea culpa, ik ben geen spammer!   

spam.gifMea culpa, maxima mea culpa, maar ik ben geen spammer!
Excuses voor de rommel die het afgelopen uur tot u gekomen is.
Ik zal de uitleg kort houden; ben een blog aan het ontwikkelen waar we iets mee willen gaan doen in Breda en Bredase wijken.
Dat gaat goed, op MovableType, maar een van de dingen die je graag aangeslingerd wil hebben, is een notificatiesysteem waarmee bezoekers zelf kunnen kiezen hoe ze op de hoogte gehouden willen worden.
Daar is een plugin voor ontwikkeld op MovableType, maar die heeft me al meer hoofdbrekens bezorgd. Toch nog maar eens geprobeerd op mijn eigen toko, en als je zo'n plugin wil testen dan doe je dat met meer adressen. Dus doe ik een uitdraai van een batch van een paar honderd adressen, want zo'n tabel moet een beetje vlees hebben in de database. en helaas stond u daar ook bij.

Vervolgens zet ik de default op niks, nergens niemand op geabonneerd, en importeer ik die adressen in MySQL. Allemaal goed en wel, maar kennelijk zet MT die vlaggen om op het moment dat die tabel uit de database wordt geimporteerd via de Notification Plugin.
Dat hoeft nog niet fout te gaan, maar als je dan op hetzelfde moment ook nog een plug-in aan het testen bent die zo'n beetje bijhoudt wat er in juli 2004 allemaal gepost is (de what happened on this day in ... plugin), tja dan ....
Pfffff, en het is al zo warm ....
Het zal niet meer gebeuren. Desbetreffende plug-ins zijn beiden tot nader order afgetest.
Ik snap nu ook waarom ze nog niet officieel door MovableType ondersteund worden.

Posted: June 23, 2005 03:36 PM (268 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .