logo-bns-app.png« Cinegrid van start | Index | Dertien »

June 13, 2008, by Léon Krijnen

IGoogle Dutch Cowboys Skin   

cdskin.jpg

Iemand moet het doen, dus heb ik het maar gedaan: een Dutch Cowboys skin voor je iGoogle pagina. Hij is nog niet zoals-ie moet zijn, met bijvoorbeeld nog rare verschillen in verschillende browser resoluties in FireFox en Internet Explorer, maar het is een beginnetje.


De test xml zou moeten werken, ook als je niet ingelogd bent in je Google account. Ik had verder nog wat gekke dingetjes als ik in de sandbox ingelogd was, het lijkt erop alsof er af en toe een cookie gekilld wordt door Google, want dan ben je ineens weer uit de sandbox.


Nog gekker; toen ik thuis kwam en Safari opstartte, zonder ingelogd te zijn in Google, op de iMac die dat thema nog nooit gezien had, verscheen doodleuk mijn Dutch Cowboys skin in beeld. Op die manier begin je steeds minder te vertrouwen . . .

Hoe dan ook, ik speel er verder mee, blijf hem tinkeren en tunen. Je kan ook nog tijden opgeven in de xml, waarop hij bjvoorbeeld dag- en nacht logo's verwisseld, of random, of ieder uur een nieuw logo, legio mogelijkheden. Maar ik moet hem eerst aanmelden bij Google, en pas als ze hem goedkeuren, waar één tot twee weken overheen kunnen gaan, is-ie beschikbaar voor de rest van de wereld, en verschijht hij in het rijtje onder 'Select themes'.

Posted: June 13, 2008 04:53 PM (218 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .