logo-bns-app.png« Fietsen door paradijselijk Kirgizië | Index | Dorus op herhaling »

June 16, 2010, by Léon Krijnen

Twitter nog lang niet de oude   

oeps.png

Twitter is vandaag nog lang niet hersteld. Het bedrijf geeft zelf op blog.twitter.com een duiding van de problemen, gelinkt vanaf het adres twitter/support.

Volgens Twitter is het momenteel de slechtste maand sinds oktober 2009, toen er ook van alles fout ging. Volgens Twitter: heeft het bedrijf zelf afgelopen vrijdag al voorspeld dat de gebruikers een paar rommelige weken zouden gaan beleven.

Het Twitter Blog: Dat komt omdat we gedwongen zijn om verbeteringen in onze systemen aan te brengen op het moment dat we meer traffic dan ooit beleven. We werken nu aan lange-termijn oplossingen. Gaande dat proces probeerden we kleine verbeteringen in te voeren zodat we tegelijkertijd de capaciteit uit kunnen breiden. Op die manier hopen we verdere uitval tijdens het WK voetbal te voorkomen.

Helaas zijn er tijdens de uitvoering onverwachter problemen opgedoken, maar alle veranderingen die we nu uitvoeren zullen Twitter in de toekomst stabieler maken.

Kortom, nog maar even afwachten. Volgens Biz Stone, een van de oprichters van Twitter, is het updaten en uitbreinden van Twitter te vergelijken met het bouwen van een raket die al in volle vaart op weg naar de maan is.

Op het moment dat de problemen ontstonden had Twitter tegen de 200 miljoen geregistreerde gebruikers die 65 miljoen Tweets per dag plaatsen.

De impact van het WK voetbal: volgens een Twitter-tracker op CNN 300.000 gerelateerde tweets tijdens de openingswedstrijd.

Link: Twitter geteisterd door technische problemen

Link: Maar wat is Twitter eigenlijk?

Link: De financiën van Twitter

Link: Twitter Support

Link: Twitter Blog

Link: Twitter op Google News

Posted: June 16, 2010 04:55 PM (254 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .