logo-bns-app.png« Reliwiki bloeit in de schaduw van de Basiliek | Index | Denk zelf even na als je iets ziet op internet »

June 07, 2011, by Léon Krijnen

Laat Lion maar snel komen   

osxlion.png

Het Mac nieuws valt de laatste dagen maar amper bij te houden. Nou heb ik de afgelopen jaren vooral geleerd om te wachten als je iets van Apple koopt. Doe je dat niet dan loop je het risico dat er binnen een maand na aankoop van je speeltje een nieuwe versie verschijnt die mooier, sneller en goedkoper is.

Aan de andere kant ook weer niet zo erg. Zo heb ik het niet over mijn hart kunnen verkrijgen om mijn witte G5 iMac op Marktplaats te gooien na aankoop van zijn opvolger. Al was het maar omdat ze zo mooi naast elkaar staan. Het zal de oldtimer ziekte wel zijn; ik hou van oude auto's en apparaten en dingen die het blijven doen.

IOS 5 en de iCloud wacht ik rustig af, zien we tezijnertijd wel. Wat wat mij betreft niet snel genoeg kan komen is OS X Lion, want daar ben ik wel razend nieusgierig naar. Nog anderhalve maand geduld. Mooie en veelbelovende presentaties intussen, zoals te doen gebruikelijk bij Apple.

Ga naar Storify.

Posted: June 7, 2011 05:04 PM (173 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .