logo-bns-app.png« Manke Nelis | Index | Veertig jaar saamhorigheid in De Zevende Hemel »

November 29, 2012, by Léon Krijnen

DJ Hardwell is niet zo vaak thuis   

hardwell.jpg

Leuk interview van ruim anderhalf uur gedaan met Robbert van de Corput, beter bekend als DJ Hardwell. Bij zijn ouders, waar hij nog steeds woont als hij niet in een vliegtuig zit of op een podium staat. In Breda, waar de nummer 6 op de wereldranglijst geboren en getogen is. Wereldberoemd, maar net zo nuchter vriendelijk en gastvrij als zijn ouders.

Het interview kon toevallig vandaag nog, voor de Kerstbijlage, met het thema 'Thuis'. Dat is Hardwell niet zo vaak, met ruim 200 optredens per jaar. Hij heeft drie paspoorten, twee zijn al vol met stempels, maar daar staan allerlei werkvisa in, dus die gaan ook mee.

Zijn agenda de komende weken: Manchester, Londen, New Delhi, Sentosa, Mumbai, Praag, Wenen, Athene, Glasgow, Milaan, Rubiera, Liverpool, Birmingham, Las Vegas, Mexico City, Miami, Chicago, San Diego, Anaheim, Parijs, Neurenberg, Tel Aviv en Rome.

De Kerstbijlage verschijnt op 22 december in de meeste Wegener Dagbladen, en op 24 december in BN DeStem.

Lees daarin wat de naam Hardwell betekent, voor mij heel verrassend, en nog veel meer.

Bijgaande jeugdfoto uit ons archief had ik voor hem meegenomen. De eerste keer dat hij in BN DeStem opdook. Tien jaar geleden, 14 jaar oud aan het begin van zijn carrière, toen hij met officiële ontheffingen en vergunningen van desbetreffende overheidsinstanties begon te toeren, begeleid door zijn ouders.

Johan Wouters maakte de foto op 15 april 2003 in het R&B Café in de Vissersstraat in Breda.

Posted: November 29, 2012 03:20 PM (239 words).   

Comment over here or on my Facebook wall . . .